Film om miljöåterställningen av Bureälven

Under augusti dokumenterades det arbete som utförs för att återställa Bureälven efter de ingrepp som timmerflottningen innebar. Insatsen syftar till att återställa biologin i vattnet genom att återskapa olika livsmiljöer i vattnet som förstördes med flottningen.

Läs mer på Skellefteå Kommuns hemsida.

Dela

Kommentera

3 thoughts on “Film om miljöåterställningen av Bureälven

  • Hej Johan,

   Tack för tipset! Tyvärr så är vår vår WordPressmall väldigt begränsad och det finns i dagsläget ingen möjlighet att bädda in videos. Jag har däremot pekat om länken så att den går till klippet på vimeo istället för kommunens facebook.

   Allt gott,

   André

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.