Umeå med omnejd söker ny ordförande

Meddelande från kretsen Umeå med omnejd:

Vill du inspirera andra i kampen för miljö- och klimat i Umeå, Vännäs och Bjurholm? Är du Umeå med omnejds nya ordförande? En perfekt chans för dig som vill utmanas i en ny roll, samtidigt som du får allt stöd du kan önska!

Kretsens nuvarande ordförande vill lämna vidare uppdraget. Det här är ett gyllene tillfälle för dig att testa dina vingar som ledare i en ideell förening! Du kommer in i en styrelse med mycket erfarenhet och en tidigare ordförande som lovar att vara ett stöd. Du får tillgång till stöd även från riksorganisationen, utbildningar via studiefrämjandet och coachning om så önskas. Ta chansen! Det är roligt och lärorikt att vara ordförande i Naturskyddsföreningen! Kontakta Umea@naturskyddsforeningen.se eller läs mer här: https://umea.naturskyddsforeningen.se/2023/01/23/arsmote-26-februari/

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.