Intervju i Norran TV om Skogsstyrelsens ”paus” för inventering av nyckelbiotoper

Skogsstyrelsen har bl a till uppgift att inventera nyckelbiotoper för att kunna styra tillstånd för avverkningar av skog. Det har dess chef stoppat under förevändning att metoden som används är olämplig. Vi menar att man i så fall först skulle ta fram bättre metoder, inte ”göra paus först”. Torun i skelleftekretsens styrelse har intervjuats av Norran TV . Det gjorde hon och reportern mycket bra. Även riksmedia har uppmärksammat Skogsstyrelsens märkliga agerande. Se vidare artikel på vår riksförenings hemsida.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.