Traineeprogram – Är du framtidens miljöhjälte?

Nu söker vi 24 deltagare till vårt ideella traineeprogram. Som ideell trainee får du en unik möjlighet att bidra till en bättre miljö och samtidigt lära känna Naturskyddsföreningen. Du får en grundlig introduktion till de frågor och strategier som föreningen arbetar med. Programmet startar i augusti och slutar till sommaren 2019.

Ansök senast 7 maj!

Du deltar i det ideella traineeprogrammet på din fritid. Programmet innehåller fem träffar, oftast fredag-lördag på Naturskyddsföreningens rikskansli i Stockholm. Förhoppningsvis genomför vi även i år den populära studieresan till Bryssel. Under träffarna går vi igenom aktuella miljöhot och föreningens förslag på lösningar. Vi tar också upp frågor om föreningsutveckling och ledarskap i ideella organisationer.

Vi delar också in gruppen i regionala mindre grupper där du kommer tillhöra en regional grupp beroende på var i landet du bor. Genom den regionala gruppen får du extra bra ingångar till föreningens lokala arbete och lär känna engagerade i föreningen i din region.

Läs mer och ansök här!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.