Kom till Skellefteå 15-17 maj!

Som en del av Sveriges ordförandeskap i EU har EUs skogsdirektörer möte i Skellefteå 15-17 maj. Naturskyddsföreningen i Skellefteå och Norrbotten kommer tillsammans med andra miljöorganisationer och samiska representanter finnas på plats.

Med en rad olika programpunkter, kommer vi att belysa det svenska skogsbruket och den svenska politiska oviljan att ställa om. Vi kräver att Sverige agerar för EUs skogspolitik, biologisk mångfald, klimatet och urfolket samerna.

Det bjuds på föreläsningar, fotoutställning, tal, musik, sagostund, filmvisning och mycket mer. Fullständigt program och hålltider hittar du här >> Klicka här

Du hittar även eventet på Facebook.

Varmt välkommen!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.