Vi söker deltagare till ängsinventering på Brattåkern i Vindeln!

Länsförbundets projekt om pollinerande insekter söker deltagare till vår ängsinventering på Brattåkern i Vindeln. Inventeringen sker vid två tillfällen och vi träffas första gången lördag den 8/6 kl. 8.30 på parkeringsplatsen resecentrum i Vindeln.

Syftet med ängsinventering är att se sammanhanget mellan växter och pollinerande insekter, se över om och hur vi kan utöka den biologiska mångfalden och samtidigt få lära oss om vilka arter som faktiskt finns på ängen. Projektet står för resekostnader och mat.
Intresseanmälan skickas till någon av mailadresserna nedan senast torsdag den 6/6. Mer info kommer till de som anmält sig.

Intresseanmälan skickas till:
  • angelika.egl@naturskyddsföreningen.se
  • hej@pollineraformat.nu

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.