Vilhelminakretsen

grönfjäll

Aktuellt

Välkommen till Vilhelminakretsens hemsida! Här hittar du våra planerade aktiviteter, senaste inlägg och kontaktinformation. Dessutom är det lätt att hitta nyheter från länsförbundet och andra kretsar i Västerbotten på förstasidan.


Skogsyoga – en lite annorlunda yoga i vacker natur

  • Datum: Onsdag 20 september, 2023
  • Tid: 17.00
  • Plats: Lövliden, Vilhelmina

Vi utforskar naturen omkring oss och gör yogaövningar med hjälp av naturen. Vi vandrar en kort bit genom artrik skog och tittar på några arter innan vi landar på en vacker plats bland mossa och blåbärsris, där vi yogar och mediterar tillsammans. Yogaformen är blandad med både yin och yang men är på en grundläggande nivå som passar de flesta. Vi avslutar med att dricka något varm och kanske fika innan vi skiljs åt med en förhoppningsvis go känsla.

Ha varma kläder då rörelserna är lugna och det troligen är lite kyligt ute. Gärna ull. Ta även med en liten handduk, liggunderlag för att ligga på och en termos med något varmt att dricka. Ha skor för att vandra en bit då det kan vara lite blött i början. Är man kall av sig kan ni även ta med en filt eller varmare jacka.

Samling på kommunparkeringen i Vilhelmina kl 17 för samåkning till en skog nära Lövliden där aktiviteten äger rum.


Skogsutflykt – följ med på skogsutflykt till Aronsjö!

  • Datum: Söndag 24 september, 2023
  • Tid: 10.00 – 14.00
  • Plats: Aronsjö, Vilhelmina

Vi lär oss känna igen olika lavar och svampar som hör gammelskogen till. Samling på kommunparkeringen klockan 10:00 för samåkning från Vilhelmina.

Isak Vahlström kommer att guida och kan nås på telefon 073-805 28 48 vid frågor. Vi kan även möta upp fler deltagare, längs E45 strax N om Aronsjö (vid detta vägskäl https://goo.gl/maps/wFM8cU7XHwtjn5V5A ) kl 10.20.

Medtag lunch och kläder efter väder, gärna vattentåliga skor.

Vi ses!


KONTAKT

Skicka e-post

Ordf. Evelina Danielsson 070-609 11 46
Isak Vahlström 073-805 28 48
Inga Olofsson 070-371 4426


Naturskyddsföreningen Vilhelmina samarbetar med Medborgarskolan.