Vilhelminakretsen

grönfjäll

Aktuellt

Välkommen till Vilhelminakretsens hemsida! Här hittar du våra planerade aktiviteter, senaste inlägg och kontaktinformation. Dessutom är det lätt att hitta nyheter från länsförbundet och andra kretsar i Västerbotten på förstasidan.

Naturskyddsföreningen Vilhelmina kallar till årsmöte

NÄR? Onsdag 24 mars klockan 18:30

Årsmötesförhandlingar och bildvisning.

Årsmötet hålls digitalt m.h.a. videokonferensverktyget Zoom. Möjlighet finns att delta via dator eller telefon. Handlingarna finns tillgängliga för nedladdning nedan, möteslänk skickas till de som anmält intresse att delta. Anmäl intresse att delta senast 22 mars via e-post Om du inte har e-post, ring 070-609 11 46.

Årsmöteshandlingar:
Kallelse
Dagordning

Räkenskaper
Revisionsberättelse
Valberedningens förslag
Verksamhetsberättelse
Verksamhetsplan

Välkommen!

PROGRAM 2021

Du är varmt välkommen att delta i årets aktiviteter och att komma på möten. Ta gärna med en vän! Datum, tid och lokal annonseras i Vilhelmina-aktuellt. Hoppas vi ses!

Med anledning av Covid-19:
Tänk på att stanna hemma om du är sjuk och samåk endast med personer som du umgås med i vardagen. Ta hand om dig!

Länk till program (pdf)

24 mars – ÅRSMÖTE (DIGITALT)
Årsmötesförhandlingar och bildvisning.
NÄR? Onsdag 24 mars klockan 18:30
Anmäl intresse att delta senast 22 mars via e-post

April – SKIDUTFLYKT *
Isak Vahlström guidar oss i något sevärt område. Medtag skidor, fika och kläder efter väder.

13 april – WEBBFÖRELÄSNING
Skogsekolog Jon Andersson berättar om det nutida skogsbruket och arternas överlevnad.
NÄR? Tisdag 13 april klockan 19:00
VAR? Digitalt via Zoom
Anmäl intresse att delta senast 12 april på Medborgarskolans hemsida.

Maj/juni – FÅGELDAG
Vi spanar efter spelande dubbel­beckasin i Klimpfjäll och lär oss mer om den. Medtag kikare, fika och kläder efter väder.
PREL. DATUM: Fredag 18 juni kl 20.00-23.00

Hösten:

SKOGSUTFLYKT*
Isak Vahlström guidar oss bland lavar och vedsvampar i Sjuls­bergets naturreservat. Medtag fika och kläder efter väder.

MUSSELEXKURSION*
Vi gör en utflykt till Gäddbäcken och får lära oss om länsstyrelsens arbete med flodpärlmusslor. Medtag fika och kläder efter väder.

CYKELKÖK – SAXNÄS*
Vi lagar cyklar tillsammans och lär av varandra. Verktyg finns att låna och vi bjuder på fika.

*Info om tid och plats meddelas genom annons i Vilhelmina-aktuellt.

Skicka e-post

Ordf. Evelina Danielsson 070-609 11 46
Isak Vahlström 073-805 28 48
Inga Olofsson 070-371 4426

Naturskyddsföreningen Vilhelmina samarbetar med Medborgarskolan.